hemma hos simon.

nu måste jag göra ett till inlägg för det förra kom aldrig upp på bloggen för det försvann. :@
så nu måste jag skriva ett nyss... drygt.
btw, idag/kväll så har vi varit på julmarknaden eller julskyltningen elelr vad det heter & var ner i garaget en sväng vid domus och det fanns inte så mycket att kolla på förutom att köpa sockervadd, popcorn osv. så vi gjorde inte så mycket mer än så utan alla kolla lite bara.
det var roligare när man var liten och gick med mamma och köpa sockervadd & knäppte kort med tomten.
& nu ikväll har vi inte gjort så mycket jag har varit med madde, simon & adde man det är jag forfarande fast adda har gått hem eller vad han gjorde.
så vi gick & kolla på tvn med simons mamma karina & det var rätt mysigt, hah!
snart ska jag gå hem och hälla upp en skål med ostkrokar & kolla på paradise hotel, det ska bli fett! haha


är jätte sugen på att köpa ett linne med tryck från kan dee, verligen avgudar hennes teckningar.
så himla snygga!
man kan beställa på hennes hemsida. www.kandeeshop.se

uppdaterar kanske när jag kommer hem om jag orkar annars gör jag det imorn.
XoXo

:)

just nu är jag med emilie & vi ska väl snart gå ut och kanske åka till lungvik, vi får se.
uppdaterar mer imorn eller ikväll när jag kommer hem.




DRESSCODE




svart "över tröja"- ginatricot.
"lack" legging- bikbok
tubtop- bikbok

snart klar.

kom nyss ur duschen & jag har klätt på mig och har blött hår ska torka & platta det sen är det bara make up sen är jag klar. uppdaterar då.
och då blir det en dagens outfit.


ganska nyvaken.

hejhej
jag vaknade för ett tag sen och ja har nyss ätit kina mat för det fanns kvar igår, mumma säger jag bara!
ska väl snart börja fixa mig för just nu sitter jag i morgonrock & tofflor. riktigt skönt.
ikväll jag har inga speciella planer men någonting ska vi väl hitta på kanske fest om man orkar & min flickor orkar.
kan uppdatera mer när jag har vaknat.
XoXo



lan del 2 haha!

sitter fortfarande på lanet på jb & det har varit riktigt kul.
känner mig rätt duktig för jag körde ett skjut spel och kom faktiskt etta en gång och har aldrig spelat också kom jag etta det är riktigt bra av mig tycker jag.... haha nu ska jag inte skryta för mycket, haha
vi ska åka hem runt halv två tror jag så det blir ingen övernattning men det skulle ha varit kul att vara här hela natten men det hade jag inte orkat.
kanske hinner uppdatera mer men det får vi se annars uppdaterar jag mer imorn.
XoXo

en sak till.

nu fattar jag! (i)
för på den datan jag sitter vid nu ser man igenom bilderna eller vad man ska säga så nu fattar jag hur störigt det är.
nu när jag ser hur det ser ut måste jag verkligen ändra på det. det ska ändras inom kort.
LOVAR!

lan.

just nu sitter jag på lan på jb & jag har nyss fixat datan så jag har inte spelat någonting än eller nått sånt men det komemr alla här sitter och nördar nått liknade cs och jag ska även spela lite sen & då får vi se hur det går.
efter denna kväll kommer mina ögon vara som en data skärm och jag kommer bli en nörd.
helt klart, haha nej det ska jag inte bli. vill verkligen inte bli någon som sitter hemma och bara spelar och spelar och gör ingenting annat.
updaterar mer senare.
XoXo


ont i röven.

nu sitter jag är vid datan & är skit hungrig & väntar på att mamma ska komma med min kina mat som hon har beställt och det ska bli hur gott som helst och plus att jag har inte ätit det på 100 år typ. också har jag jätte ont i röven och fråga mig inte varför, kanske är för att jag har suttit på hårda äckliga kalla trästolar på skolan. :@
hörs efter maten!

XoXo

DRESSCODE

körde på en lite annorlunda stil idag. :D




haha, det gäller att bjuda på sig själv. ;)

skjorta- lidex
jeansleggings- ginatricot
svart bas tröja- h&m
klocka- dilligaf
örhängen- ur & penn

ont i armen.

just nu sitter jag och har datakunskap och jag är rädd att min lärare ska komma och säga till mig IGEN haha för hon har redan varit här och sagt att jag ska stänga ner facebook. hah
tack för kommentaren av anonym & jag har sagt att jag har lovat att fixa det inom kort och om jag inte har sagt det säger jag det nu, jag ska fixa bloggen jag lovar :)
jag har jätte ont i armen men det hade jag förväntat mig men det är inte så att jag dör av det utan det gör bara lite smått ont om jag lyfter & sträcker. inte mer om det utan idag så har jag inga planer på vad jag ska göra utan jag tar det som det kommer.

och en sak till om det är någon som känner att den skulle kunna hjälpa mig med bloggen så att det inte lyser igenom så kan ni mejla mig på [email protected]
blir väldigt tacksam om någon vill hjälpa mig.

btw, så är jag väldigt sugen på att prova den nya "lapp" ögonskuggan.
har kollat på bloggar och hört att den funkar bra och att den blir applicerad bra.
så det kanske är värt att testa om man ska ut & fest någon dag, kanske på nyår? ;)


sweet dream.

uppdaterar nog inge mer ikväll utan jag gör det imorn.
så jag säger nog godnatt.

XoXo




BTW, DETTA ÄR MITT 60:ONDE INLÄGG! :D
säger man 60:onde? haha

gick bra.

sitter vid datan nu och jag har provat lite kläder som är min mammas och hittade faktiskt några fina klädesplagg i hennes garderob, hur kan det vara möjligt. haha
som jag skrev för några timmar sedan att jag ska åka och ta sprutan, NU ÄR DET GJORT!
tog den klockan sju så det var inte såägmag börjar känna av lite och det gör inte ont men det känns om man her upp armen & jag tycker igentligen sprutan & svininfluensan är ganska överskattat för jag mena för gick det runt en pest elelr vad det var och det hände ingenting med någon typ. så ja vi får väl se om det händer någonting rikigt hemskt med svininfluensan.
det blev ingen dagens outfit pga av att jag har inte haft tid för att jag har sovit sen gick jag ut direkt efter att jag hade tagit sputan.


nu ska jag ta den.

nu ska jag åka ta svinis sprutan & jag är verkligen livrädd.
har hört lite hur andra har fått det sen & det är jätte ont i armen och det är väl okej men jag vill verkligen ine bli sjuk.... oh fyfan vad jag är rädd. ;O


har verkligen ingenting att skriva om.

sitter vid datan inne i ett klass rum och har svenska & jag zandra 6 elin sitter och klagar på bloggare det är vårat tidsfördriv så att lektionen så gå fort. och vi hålelr på att jobba om kroppsspråk och det är lite jobbigt för det finns så jävla mycket att skriva om.
skriver mer när jag kommer hem. :D

hmm!

fan vad ni är dåliga på att kommentera & det är folk som är inne och kollar eller läser, ganska många också ska jag tala om för dig och så tycker jag att man kan släga in en kommentar också. :)
bli bättre på det folks!

ikäll ar jag inte gjort så mycket utan att bara hängt på dragonen och det var kul somvanligt. vi splade kort, innebandy, tv spel & kikade på tv eller vad vi gjorde & det var kul.
imorn blir det skola och uppdatering tror jag m jag orkar inte skriva mer nu så vi hörs imorn.
så nu säger jag godnatt & sov gott!
XoXo


TYCK TILL!

vilken färg tycker du skulle passa bäst till mitt bruna hår & mitt ansikte?






blåa linser?


eller bruna linser?


DRESSCODE


tunika- bokbok
"lack" legging- bikbok
skor- skopunkten
örhängen- lindex

börjar dåligt.

kom för ett tag och jag har gjort mig lite mat och det blev potatisbullar gott & lättlagat. :)
det har inte börjat så bra och jag hoppas att det inte slutar dåligt, jag skrev på facebook också att jag fick IG på engelska provet men jag fick göra om det & det var ju bra men matten ojojoj... vi gjorde ett prov för några veckor sen och på det gick det verkligen skit men jag hade faktiskt förväntat det. men det är nu man ska pasa på att få bra betyg och det verka ju skita sig på en gång men jag ska ta tag i saken, självklart!

ikväll vet jag inte vad som händer, jag är faktis inte på så bra humör så jag har inte lust att göra någonting ikväll utan bara ligga och tänka typ, haha sånt humör är jag på nu men det ska inte gå ut över er. nejnej :)
dresscode kommer. :D


en bild från igår.


DRESSCODE & en liten face look ;)


inte så vacker bild men den får duga.

en tripp på stan.

idag har jag varit på skolan som vanligt sen så har jag och malin varit på stan och käka på tacobar och sen efter det så gick vi på stan och kikade in på lite affärer och hittade lite läckra saker, haha!

på tacobar.



haha, jag hade tagit för mig rejält. ;)


hittade även snygga skor, haha nej skulle verkligen inte passa på mig, men malin var sexiga i dom. haha! ;)


hungrig.

just nu sitter jag i sunes och bloggar, hah!
& just nu har vi rast till tio och sen ska vi massera igen men vi är ojämt i klassen så jag behöver nog inte massera idag, skönt.
sen efter skolan så ska jag & malin ner på stan och käka på tacobar, vi lär väl bli 10 kilo tyngre idag tror jag, haha... sen ska vi väl kolla runt på lite affärer tror jag. det blir nog kul.
uppdaterar sen när jag kommer hem igen.


allt på samma gång & all skrivning.

just nu sitter jag och skakar med ena benat och har verkligen ingenting att göra och det är väldigt störande, jag är rastlös, göralös och nervös typ... allt på samma gång typ. kände för att skriva med "fet" text nu bara för att jag tror inte att jag har gjort det någongång så jag måste ju testa haha!
nu när jag inte har nått och göra och så, så är det väl bra att jag bloggar så ni får veta & se va jag håller på med just nu. huh? :)
det är det som är så bra med blogg att folk som kanske är intresserad av vad folk gör eller fan det va inge jag kom inte ihåg vad jag skulle skriva hahah!
ikväll ska jag såklart se
paradise hotel och jag mena vem kommer inte se det av östersunds ungdommar så kåt som alla ni är... haha driver jag vet fan inte vad jag har för humor just nu, inte är den rolig iaf.
min mamma vart glad nyss på tal om ingenting för att jag fixade nyare internet explorer åt henne och det tyckte hon var duktigt av mig.
btw, jag har hört och jag tycker det själv att det är roligare att kolla på bilder på en blogg istället för att läsa men jag tänkte att ni nu som "läser" eller kollar på bilder elelr vad ni gör på min blogg, nu tänkte jag att ni ska få läsa lite för en gångs skull för jag brukar mest lägga ut bilder och skriva så lite som möjligt bara för att jag vet själv att det är roligare att kolla på bilder men det finns säkert folk som gillar och läsa också så därför ska jag göra både& så mycket som möjligt för att ni ska gilla det för det är faktiskt folk som läser/kollar på min blogg varje dag och det tycker jag är skit kul. :D

nu tror jag väl inte att det är så mycket mer jag vill skiva om känns som att nu fanns det ingenting mer att säga men jag kommer inte orka skriva mer ikväll men jag göra det mer imorn och då ska ni få en lalalallalalal daaaaaaggeeeenns OUTFIT, sägs om det. ;)
hahaha aja det ska ni få.

XoXo pus***gir**.blogg.se haha! :D


HISS/DISS

* vårat nya manikyrkit som vi ska få köpa.

den första hissen går till ja, vårat manikyrkit och det ska följa med massa grejer som vi ska få jobba med hemma och det ser jag fram emot för jag ska göra på mamma typ hela tiden och grejjen med att vi fick dom eller fick och fick vi betalade men iaf är att vi ska få träna med det hemma istället för att vi bara håller på med det på skolan.

* klassfester.

klassfester får min andra och sista hiss bara för att alla vet väl att man vågar prata med och säga mer när man har fått i sig lite alkohol och då är det så bra med klassfester för då vågar alla prata med varandra och man har extra kul och man vågar berätta mer om sog själv som man kanske inte vågar en heöt vanlig skoldag om man inte känner någon sen innan allstå så det tycker jag ör bra att man har kul & umgås med sin nya klass som man ska gå med i 3 år. :D

 



* björn sandal.

den första jag dissar idag är björn skandal eller oj jag mena sandal sorry, heh ;)
aja.. han är nog inte så värst omtyckt just nu av oss ungdommar och för er som inte fattar vad jag pratar om & inte vet vem han är så tänkte jag säga att det är han som var med och bstämmde att dragonen skulle läggas ner och om det nu är någon som ser detta och vill skälla ut mig för det så får jg ta det men jag mena det sägar bara allt när jag säger att han kommer från norge... jag mena vafan gör han *** & kommer hit och bara förstör för oss ungdommar och tror att han kan bestämma, visst att han kan bestämma men det han bestämmer är fan ingenting som ungdommar uppskattar!

* julmat.

alltså jag måste bara säga att jag är så jävla less på julmat... inte för att jag har ätit någon julmat än men i jul komemr jag göra och det är det som jag är less på, att vi äter julmat varenda jävla år och visst att det är ett tag emellan men jag mena hur länge äter man inte det det är ju inte bara en dag utan hela julveckan typ. usch! jag är bara så less kan man inte införa något annat som kallas "julmat" istället typ kina mat, haha det har jag inte klagat ett dugg på. ;)


och en sak till, detta är mina åsikter och det är jag som tycker så klaga inte på det för jag ändrar fortfarande inte uppfattning om vad jag tycker & tänker bara för erat klagomål. ;)


hemma.

har nyss varir på möte om den stora "festen" som ska vara på reveljens torg och tro mig sen grejen kommer bli fet, haha! :)
idag har jag som sagt varit på skolan och jag hann faktis uppdatera där ifrån idag, duktigt terese!
vart väl kanske inte så mycket seriöst skrivet på skolan för malin satt bredvid och fula sig så det vart bara flumm i guess. btw, idag får ni ingen dresscode för mamma har tvätt stuga och jag har inga kläder typ för allt ligger typ i tvätten så dom kläderna jag har är för ful för att visas haha, men om jag orkar köra jag nog en hiss/diss och vad sägs om det? :)

XoXo

kötta mig.

hej hej, just nu sitter jag i sunes med malin och vi har roligt som vanligt och snackar om att man säger kötta med k och cötta med c, haha elelr jag vet inte riktigt vad hon snackar om. :)
sen efter rasten ska vi ha mamamanikyr och det ska väl bli sådär för det är rätt uttjatat nu tycker jag.
hoppas så att vi får göra nått nytt någon dag men vi fick höra att vi ska få göra ansiktbehandling nästa vecka och det ska bli mycket skönt hoppas & tror jag. ;D
men nu ska jag och malin gå och kötta vi hörs hemma.
XoXo


en bild sen klassfesten som vi hade för rätt länge sen. ;)

DRESSCODE





kofta- ginatricot
t-shirt- ginatricot
mörka jeansleggind- bikbok.

bloggless?

just nu sitter jag vid datan med chips & godis mummmmms, kom hem från dollar store för ett tag sen och jag har inte orkar tagit kort på vad jag har köpt men jag köpte faktis inget märkvärdigt.
hårband
chips
godis
kaninöron i rosa neon
hårsnoddar
sen inge mer tror jag resten som jag ville ha köpte mamma. ;)

jag har inte bloggat på skit länge men igår så var vi bara på dragonen och myste, det var otroligt skönt att bara ta det lugnt för jag var inte så sugen på att röjja igår så det blev en lugn kväll (y)
jag är typ bloggless.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer kanske bara vara hemma eller gå ut en stund elelr gå hem till madde.
vi får se vad som händer och sker tänkte ge er en dagens outfit en enkel som jag typ alltid säger, haha!

trött

jag vaknade inte nyss utan jag har kollar på tv till nu typ, jag ligger i sängen och mobil bloggar så jag vet inte hur man lägger in bilder eller nått sånt. tänkte berätta lite om gårdagen, det började med att vi åkte ner på stan vid halv sju och vi var där till tio för vi väntade på våran dricka ändå till då det var lite drygt för de var massa krångel och sånt. men sen när vi fick det så drack vi lite innan vi gick hem till emil och var där och det var bra med folk först sen började det spåra ur och det kom jätte mycket folk men det var ändå en trevlig kväll. Kan ju säga att jag var den ändå som gick på pc typ. Haha! så man kände sig lite mobbad i början men sen pratade man med väldigt trevlig folk. kan också säga att min mamma var inte så glad på mig heller och hon skulle prata med mig idag om det som hände igår och just nu är hon på affären och jag längtar inte tills hon kommer hem. ikväll vet jag inte vad vi ska göra men jag tror att det bli lördags mys av nått slag. ;) uppdaterar mer sen i eftermiddag. XoXo

fezt

nu drar jag på fest, hörs!


fixa fixa fixa



nu ska jag fixa håret inför ikväll.
XoXo

DRESSCODE


(den ser typ blå ut men det är en snygg lila färg i verkligheten)

mitt hår set jätte ljust ut. ;o men det är mörkare men det börjar bli urtvättat -.-

tröja/tunika- bikbok
lack legging- bikbok
örhängen- ur & penn


hemma efter en rolig dag.

hejhej.
nu är jag hemma från en rolig avslutning på de dialogvecka, eller avslutnings fest sm det hette.
det var massa uppträdande och bra grejer. en tjtj gillade jag när hon pratade om pesi eller vad det var det finns en video på youtube.com hon var riktigt grym också fickvi fika. jag och malin älskade kokosbollarna man fick så vi fick en till och malin käkade sammalagt tre stycken de fettot. ;)

ikväll vet jag inte vad som händer men jag tänkte att ni skulle få nån bild på hur dagen var och folk som dansade på golvet till ett band som spelade konstig musik. :)




(pricken behövdes verkligen för jag förstörde hela bilden)

förvirrad.

imorse när jag klev uppp var klockan 10:30 och det var då vi började men jag fick en sån konstig tanke av att det stod 9:30 så då tänkte jag att jag hade gott om tid att fixa mig och sånt men efter drygt en halvtimma så insåg jag att det stämmde inte för jag var väldigt trött när jag kollade på klockan men sen när jag hade vaknat till så gick jag och kolla igen då såg jag att den var 10:45 och då fick jag panik så jag skyndade mig att klä på mig och fixa ja du vet klä på sig m.m..... så nu sitter jag här och vet inte vart jag ska och väntar på att dom andra ska sluta sitt samtal så jag har någon att vara med för hela min klass är på den där skiten utom jag.
aja... ikväll vet inte vad som händer man jag har några alternativ att välja på och då får jag väl se vad jag väljer då.


ikväll tänkte jag köra en frågestund om det känns som någon meninga för jag har inte haft min blogg så länge och mycket folk kanske inte vet om den än så det känns kanske inte som en så stor mening.
& plus tror jag inte att så många är hemma ikväll om jag känner er rätt. ;)
skriver mer sen när jag kommer hem.
XoXo

DRESSCODE

idag blir det en ganska enkel outfit.





cardigan- h&m
linne- ONLY
jeanslegging- bikbok
klocka- dilligaf
skor- skopunkten
baslinne- bikbok

helloj.

nu har jag väl som gott städat klart för dagen, orkade inte ta några kort på hur det var för & efter det får bli en annan gång.
idag på skolan så har vi kollat på film, pratat & lyssnat dt är typ det ända vi har gjort idag. ganska skön dag.
gick in och kollade på ltz.se och då hittade jag det här om det som var igår på dragonen.
dagens outfit blir det också lite senare.

http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.1536811


en kille som hette sonny total ägde politikerna!

blev ingen.

det blev ingen dagens outfit idag men jag orkade inte, min ursäkt som jag kommer köra med framöver, jag ORKAR inte. haha ;)
nämen ni får en imorn istället.

nu ska jag ta & lägga mig så jag orkar skolan imorn för jag mår inte så bra så jag måste krya på mig.
XoXo


sommaren 09

tänkte lägga in liter bilder sen sommaren 09 bara för att jag saknar den så mycket. <3


där hade jag aldrig färgat håret.




<3




haha, fråga mig inte vart fan min arm är.




det blev några stycken iaf.
vill ha sommar igen med dom underbarasate.


vi ägde dig!

hejhej
blev percis klart med mitt fot dubbelbad, mycket härligt ska jag säga dig. ska få en dålig mobilbild hade jag tänkt och sen fick mamma massera dom också. det var verkligen AS skönt!

ikväll så har jag varit på utvecklingssamtal och det gick bättre än väntat faktiskt, trodde att jag skulle få både ris & ros men jag fick nästan bara ros och det kändes bra och min frånvaro var väl sådär men bättre än väntat faktiskt. jag hade 87% närvaro och det var helt ok sa hon och det kändes ju bra.
och sen feter det så åkte jag till dragonen för politikerna skulle komma til plua tidningen för vi skulle få fråga massa frågor om varför dom ska lägga ner dragonen och man man ju säga att han fick väldigt mycket skit av oss elelr hur man ska säga det.
det finns otroligt mycket man kan skriva om vad han sa men jag ska försöka kortfatta det annars blir det nog en hel novell.
han började med och berättade varför han hade bestämmt sig för att det skulle läggas ner.
ochn sen efter han hade sagt det så fick vi ställa frågor och flödade det bara in frågor till han och han hade så jävla värdelösa svar. och då blev vi så jävla förbannad jag allt han sa gick typ in här och ut där så jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva för så fort jag tänker på det så blir jag så jävla sur. men om ni kollar i LT imorn så kommer det nog var en jätte stor diskussion och några bilder tror jag´, men inte på mig. hoppas jag. ;)


(skit dålig bild jag vet men den får duga)

inget att göra.

hejhej
nu sitter jag i sunes, haha ovanligt och jag hade tänkt att skriva lite för jag börja bli klen på det nu.
men av dagen som har gått så kom jag såklart försent och det är inte heller så ovanligt, och så satt typ 30 pers från bygg och från min klass i en stor ring också såklart komemr jag in och alla vänder blickarna mot mig när dom hör dörren öppnas och att det går in någon sånt hatar jag ibland kan det bli lite väl pinsamt.
haha, sen så pratade vi om typ olika personer som hade makt och en av dom vi tyckte hade mest makt av olika alternativ hon sa var blondinbella, haha vilket skämmt visst att hon har blivit stor pga sin blogg och hennes aktier eller vad det var så har hon fan inte mer makt än en alkis, hah skoja.

nu ska jag väl eller måste väl sitta här i ca 3 timmar för vi har så lååååååånga rast, onödigt!
jag mena, vad ska man göra så länge och typ alla andra har dialogsamtal så man kan ju typ inte åka ner på stan med någon och käka eller nått utan det är jag och några till som har rast och det är inte många, jag som hade tänkt att jag & malin skulle åka ner på stan men då hade hon såklart dialogsamtal.   -.-
skriver mer när jag kommer hem.


haha, hittade den här bilden på datan ;o
ganska gammal bild när jag var blond så den får väl stå för dagen.
XoXo


DRESSCODE






(förlåt för dålig bild)

kofta- gina
"läder" leggings- en affär i strömsund, hah
tubtopp- bikbok
klocka- dilligaf
baslinne- bikbok
örhängen- ur & penn
skor- skopunkten

kortfattad dag.

idag: skola, hem och lägga sig på soffan & äta.

ikväll: gå på gårn, ta det lugnt, nysa & hosta.

sjuk?

hej. just nu ligger jag i sängen och bloggar med mobilen för jag har ingen ork att gå till datan för jag känner mig inte helt okej och jag vill verkligen inte bli sjuk för det orkar jag inte. idag så har jag varit på skolan och vi har typ en slags tema vecka och den heter dialogvecka och det handlar typ om kön, diskriminering och typ olika läggningar och massa sånt och det har väl börjat bra om man säger så sen får vi väl se hur kul det blir om några dagar. sen efter skolan gick jag hem och la mig på soffan för jag mådde verkligen inte bra och sen ringde madde och fråga om jag ville kolla på my bloody valentine 3D igen som vi köpte igår och den är värd att se riktigt tuff och läskig film, det flyger pistol skott och grejer mot en. det är riktigt läskigt. så den borde ni se! just nu ligger jag och kollar på paradise hotel och det ska jag nog följa till slutet för det är rätt kul att se vad snuskiga saker som händer där, haha! tror inte att jag orkar uppdaterar några fler gånger ikväll utan jag skriver mer imorn när jag mår lite bättre. XoXo

inte haft orken.

jag har inte orkat skriva och jag har typ ingenting att skriva heller men jag kan ju säga att igår var det en lugnt kväll för var inte så sugen på att göra annat igår för var rätt trött och sliten sen ifredags.
och vafan? vad har hänt med min blogg? jag ser bilderna helt perfekt men när andra kollar på dom lyser det typ i genom och jag fattar att det är enormt störigt men jag vet inte hur man får till det så jag får säga till elin och hjälpa mig för så vill jag inte ha det.

vet inte om jag orkar visa en dagens outfit idag får nog ta och göra det någon annan dag för jag orkar verkligen inte.
idag vet jag inte vad som händer kanske bara vara inne eller vara ute en stund får se.
också lär jag väl smsa och prata med min babe.


haha, kan forfarande inte sluta skratta åt vad fan jag hade tagit på mig för strumpor i fredags.
verkligen inte passande till mina kläder! hahah


crazy night.

 lägger bara ut bilder & säger crazy night









passande strumpor va? haha


inte hemma än.

just nu sitter jag hemma hos elin swärd och jag sitter vid datan och elin sitter i sängen och har inget liv. jag har nämligen tappat bort mina nycklar så jag kommer inte in så jag ringde elin och frågade om jag fick komma hit och då sa hon att det bara va och komma så då cyklade jag hit och nu väntar jag på att mamma ska komma så jag kan gå hem och fixa mig, för jag ska nämligentill valla ikväll och vi ska vara hemma hos malin och mer kan jag inte säga för man vet aldrig om julia går in och kikar på min blogg och då kan jag inte avslöja för mycket.
ska ta med mig kameran så jag kan ta lite bilder ikväll och visa er sen.

XoXo

datakunskap.

har datakunskap just nu men jag uppdaterar mer senare idag.



XoXo

DRESSCODE





över tröja- ginatricot¨
tubtop- made by me
baslinne- bikbok.
"läder" leggings- bikbok.

inte haft tid.

idag har det varit en ganska stressig & jobbig dag, vi har nämligen haft öppethus och vi började klockan ett och då hade vi två lektioner och sen vid fyra så började vi göra behandlingar på folk som vill ha massage & manikyr och sen har vi hållt på så ända till klockan åtta så jag är rätt slut nu.
sedan efter att jag hade slutat så gick jag till dragonen och spelade kort.
så då kanske ni förstår att jag inte har hunnit uppdatera nått idag förutom nu på kvällen.
även en dagens outfit ska ni få.
det var väl min dag/kväll.

XoXo

DRESSCODE

skön & enkel outfit.





tröja- gina tricot
jeanslegging- bikbok
baslinne- bikbok
örhängen (zebra färgade)- lindex


träningsvärk.

Idag har jag varit på skolan som ni redan vet och jag hade idrott och dom körde hårt som fan med oss och jag är rätt otränad det skrev jag också, haha
FAN vad ont jag har i vaderna ;o
btw, efter skolan gick jag hem till madde och då hade inte jag tid att uppdatera för hennes data hade fått fnatt så den gick typ inte att sitta vid enligt henne för den skulle "lagga" sönder, haha söt madde, :)
Sen fick jag lite sallad där & sen fixade vi oss och gick upp till dragonen och tog det lugnt soooooooom vanligt!
när jag var på dragonen ringde mamma ungefär halv 7 & vi skulle åka ner till Skopunkten och köpa nya skor.
(ni ska få en bild)
Sen efter det så skjusta hon tillbaka mig till dragonen och vi spelade utslagspoker ända till nio typ.
det var min dag.
ska även lägga in en dagens outfit.

mina nya skor.


snygga är dom & det var extrapris då måste man ju passa på.


det var dom här jag skulle köpa (även ett rätt snyggt märke där bak)


XoXo


rastlös

sitter och mobil bloggar på mattelektionen för vi har ingen lärare men vi har fått två papper full med uppgifter, döda mig. jag är så himla rastlös och jag sitter och skrattar åt ingenting, jag vill inte jobba, jag typ stör dom andra som jobbar genom att jag sitter och skrattar. jag sitter och damp skakar med ena benet för att jag inte har någonting att göra men egentligen har jag någonting att göra men jag orkar och jag vill inte jobba och det ska vara klart imorn och jag tror jag tar hem det istället men jag kommer ändå inte göra det. alltså fan vilken dålig dag. har även tränings värk för att våra gympalärare körde jätte hårt med oss på gympan, så nu har jag tränings värk i hela kroppen typ. känner verkligen hur otränad och dålig kondition jag har, haha kan det bli sämre. men ska försöka ta mig i kragen och försöka jobba lite, haha hörs när jag är hemma. XoXo

HOPPAS!

jag skrev på bdb att jag hoppas och då kanske några undrar vad jag menar & det jag menar är att jag och madde vart erbjuden att köpa biljetter till tokio hotel som ska spela i stockholm i mars 2010. och det skulle vara sjukt kul att få åka dit och kolla på som och se dom i verkligheten speciellt tom & bill.

måste bara ta en lååååååååång diskussion med mamma för att jag ska få som jag vill i guess, men jag ska föröka få som jag vill för hon har absolut inge val, höhö
jag ska ju trotts allt fylla 17 då, hehe :)
biljetten kostar 850 och jag trodde att den skulle kosta mer typ 1500 eller nått men nej,så det är endå ett rätt bra och rimmligt pris för att få gå på en sån bra konsert.


underbara älskade

igår när jag sa att jag skulle lägga mig och kolla på film blev det underbara älskade och den är faktiskt bra men väldigt sorglig enligt mig, jag låg och grät så hela min kudde blev blöt. hehe
så blir det när man är lite sådär halv känslig när man kollar på film.
btw, just nu sitter jag i sunes ö haha ovanligt och jag letar information för vi håller på med en uppgift om kroppsspråk och det är lite svårt att skriva ut när ALLA eller inte alla men några kopierinsblabla är trasigt.
så ni får gärna skriva en kommentar om allt vi vet om kroppsspråk.
och jag har sökt på egen hand men jag har inte hittat någonting bra.

senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag tror att det blir hem & käka sedan dragonen.
det är alltid skönt att sitta & slappa på dragonen när det är skit väder ute.
hmm, har inte så mycket mer att skriva om nu men jag uppdaterar mer när jag kommer hem elelr om jag hinner göra det någon fler gång när jag är på skolan. 

ha en bra dag.
XOXO


dusch & sov dags.

såja, nu har jag fått skrivit av mig lite.
nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig kolla kolla på nån film. :')
natti natti.

XOXO

en bild på mig & kimmy & NEJ det är ingen hare, det är en kanin!
den bästa kaninen i världen, haha :)


dragonen.

hmm, vart ska man börja?
jag tycker att den gården är den bästa jag någonsin har varit på, dom har typ allt man vill ha där och man kan gå dit om man inte orkar vara ute i kylan elelr att man har bara ingenting att göra ute/inne. man kan alltid gå dit och känna sig välkommen och personalen som jobbar där är jätte snälla& har humorn som vi 16åringar som är där och det gör stället ännu roligare att vara på man får alltid ett gott skratt när man är där och nu när dom ska lägga ner :@ vad fan ska dom göra med alla grejjer? ;o
den gården av alla i hela ösresund förtjänar att vara kvar, och jag vill inte vara för dum men jag tycker dragonen är mycket bättre morenska och ingen kan bli sur för att jag skriver detta nu för det är ju ändå min åsikt och alla får ha en åsikt, eller hur?
det finns många andledningar varför jag inte tycker så mycket om morenska men det tänker jag inte skriva om för om någon av dem skulle få höra att jag har skrivit det elelr nått sånt kommer det nog bli ett jävla liv så det håller jag för mig själv så jag säger bara att jag tycker att dragonen förtjänar att få vara kvar mer än någon annan, och nu är det så att morenska fick ha sin gård kvar & INTE DRAGONEN :@ så nu ska dom öppna den gården på parkskolan och jag kommer inte gå dit för antal andledninga och ena är för att jag kommer inte orka gå ner till park och hem i den här kylan visst att jag inte har så långt dit men när det är kallt är det fan inte kul att gå!

och nu kanske jag låter som en 60+ kärring men då får jag gör det för nu när dragonen stängs kommer det förekomma ännu mer alkohol och förstörda saker på tex reveljen och det är min tanke om det här och jag fattar inte tycker politikerna att det låter som en bra grej? jo tydligen.. hah bara för jag börja och skriva blir jag bara mer & mer argare. och jag mena alla kommer hänga på reveljen, hah
men det tror jag fan kommer inträffa.

aja, finns inte så mycket mer at skriva ello det gör det men ingenting kommer bli bättre så jag avslutar här och säger vad fan tänker ni med politik ***** !!??


hemma igen

nu är jag hemma igen och vi har bara varit på dragonen och slappat som vanligt men det är inge kul väder att vara ute i tycker jag och det tror jag inte att jag är ensam om att tycka. dragonen ska även läggas ner snart, efeter jul tror jag pga massa jävla politiker bara för det ska jag göra en ny kategori om vad jag tyckerom detta i (jag har en åsikt)




ut.

nu drar jag ut hörs sen!

XOXO

DRESSCODE

kvällens outfit, enkel & rätt ful blev det idag. ;)




hehe, min tubtop är lite stor så det ser lite dumt ut.

blus- bokbok
tubtop- made by med :)
jeans leggings- bikbok tror jag
halsduk- h&m

pjuh!

nu är jag ganska trött & less, jag har faktis cykla från pc till coop och från coop hem, det är en bit ska jag säga dig. jag tänkte mobilblogga men jag kände att jag orkade inte för jag hade både mina vantar & massa påsar i händerna så jag orkade inte hålla i mobil och hålla på fippla med den.
jag jag gick in på lindex och där fick jag med mig:

ett par lila spetstrosor.
ett par vita spets string.

sen gick jag in på apoleket som ungefär ligger brevid och fick med mig en:

brun utan sol.

jaaa, jag köpte inte direkt det jag skulle köpa men jag märkte att jag hade 20 kronor för lite med mig så jag kunde inte köpa brunkrämen eller mascaran. jag som så gärna skulle vilja prova den där nya men det verkade inte finns på lindex ändå. ;)
efter jag hade varit inne på apoteket gick jag in på skopunkten och la undan ett par skor (uggs) och jag vet att dom inte är så snygga & alla har dom men det där hade jag bara tänkt att ha som tillfälliga skor tills mina storlekar komemr in på alla andra skor, min storlek är nog rätt vanlig och det tar oftast slut på 39or, lite surt så där men tur att jag inte är helt skolös. har ju ändå några att välja på hemma som tur är. :)

här får ni en bild.


trosorna ser stora ut men det är 34/36


mamamamassage.

nu sitter jag här igen i datasalen (sunes ö) och bloggar lite om vad som har hänt under dagen.
vi började klockan halv 9 & vi satt och pratade lite bara sen klockan 9 gick vi och kolla på slumdog millioner eller hur det stavas, haha & den var rätt dryg av sig men ändå bra. handling för mig var lite konstig men men.
sen gick vi och åt och efter maten så fikade vi och masserade varandra, jag masserade malin idag igen och nu sitter vi vid datan och väntar på att vi ska börja igen & då ska hon få äran att massera min röv, hah!
vi slutar runt halv 5....... segt!
efter det hade jag tänkt att åka elelr cykla ner på lillänge & köpa:

* en brun utan sol på apoteket.
* en brunkräm.
* mascara hade jag tänkt att köpa också.

jag är väldigt sugen på att köpa den nya vibrator mascaran.



ni får bilder på vad jag har köpt sen ikväll.

XOXO

tillfällig

eftersom jag har noll koll på hur man gör header bilder så ska madde hjälpa mig att gör el tillfällig bild som kommer få vara där tills jag har lyckats fasnat på några bilder som vi kan göra en "riktig" header av.
det var väl bara det jag tänkte säga.

XOXO


nu kör vi.



och såklart börjar vi med det bästa, HISS!

* att jag har börjat blogga.

jag tycker att en av hissarna går till att jag har börjat blogga för jag att velat det rätt länge och blogga på min egen hand för att jag var eller är med på en gemensam blogg som jag och mina kompisar har men nu vill jag köra mitt eget race.

* musik.

jag måste bara få hissa musik, det är en av dom sakerna jag inte skulle klara mig utan.
musik får mig alltid på bra humör och det är väldigt underhållande när man har tråkigt på en mattelektion tex.


* vinter.

jag måste bara säga att vinter för mig är överskattat, jag tycker bara att det är jobbigt när man vet att vintern närmar sig varje år, men måste klä sig så himla varm för att slippa frysa och köpa massa nya skor & jackor det är så himla svårt tycker jag att hitta en bra, fin & varm jacka. men jag körde på en dunjacka i år igen bara för att jag inte fryser i den. även måste man köpa bättre skor men det är lite roligare och handla tycker jag men det är krångligt att hitta ett par eller fler par varm och fina som man passar i.

* tjejer som provocerar för mycket.

jag tycker att tjejer som provocerar är bara för mycket, jag mena tror dom inte att man märker att dom driver, tex dessie skrev på en bild hon la ut för ett tag sen OMG JAG MÅSTE BANTA, haha det är ju ett skämmt jag tror inte alls att hon tänker så utan skriver bara det för fler läsare haha, hon tror ju tydligen inte att man inte kan skaffa lika många läsare utan provocation eller vad man kallar det. men det kan man kolla bara på stina lee eller foki dom har lika många läsare utan att provocera sig fram läsare. haha aja orkar inte lägga ner mer tid på att skriva om dessie nu, min blogg ska verkligen inte handla om henne & hennes skitsnack, nejnej!


DRESSCODE

här får ni min enkla outfit.
inte så bra bilder, men men


med halsduk


utan halsduk.

kofta- gina tricot
t-shirt- gina tricot
bas linne-bík bok
jeans leggings- VILA
halsduk- JC
skor- kom inte ihåg.

 


lugn nu.

halloj.
jag kom hem för ett tag sen & jag har nyss ätit sallad som jag har gjort själv, mycket gott!
och till alla som klagar TA DET LUGNT jag ska ändra på bloggen men jag har liksom skrivit två ggr att den inte är klar än så andas, hah!

ikväll vet jag inte vad som händer men vi får väl se, inte så skojsigt väder och vara ute i heller.
idag ska ni få en:

* ganska enkel dagens outfit.
* hiss/diss lista.

massage

hejhej.
nu sitter jag vid skolans data och vi fick precis rast.
idag har vi inte gjort så mycket förutom nu på eftermiddagen för vi har fått massera varandra & RÖVEN haha lite obehagligt det kan jag tala om för dig att det var det.
jag har massera malin och nu ska hon få massera mig efter rasten, så häääääääääääär skönt, fast röven får hon fan inte röra haha närå. =)
efter skolan ska jag nog hem och käka någonting & kanske lägga mig i soffan och sova en stund vi får se men jag uppdaterar mer när jag kommer hem, ska nog köra en hiss/diss lista när jag kommer hem också. 

 

XOXO

farsdag.

ja... mitt inlägg som jag skrev nyss råkade jag radera så nu måste jag göra ett nytt...  -.-
aja, imorse vaknade jag av att jag hade as ont i halsen och hostade som en gris och mamma kom in med host medecin som faktiskt blev bättre för stunden men nu börjar det bli lika igen. men idag så har jag varit hemms hos micke (mammas kille) och där fick vi smörgås tårta och det var jätte gott sen efter det så cyklade jag hem till madde och här låg typ simon och sov och madde var typ halv vaken. men tillslut gick dom upp och åt ich senare ikväll ska vi väl kolla på film och mys bara, plus massa chips och dricka.
ska väl även ringa och gratta pappa på sin farsdag.
så såg/ser min dag/kväll ut.

och för er som inte vet hur jag ser ut tänkte jag lägga in några halvgammla bilder på mig i blondt för jag har ingen bild på maddes data då jag har brunt.


här får ni en mindre fin bild på mig i blont.

inte så vackra bilder men dom får duga. :')

ha en bra dag

tv

just nu ligger jag i sängen och "surfar" med mobilen för jag har inte en bärbar data än men ska snart få en och då kan jag ligga i sängen och blogga och det känns skönt. en kväll som denna har jag inte gjort något speciellt faktis, bara varit med mina flickor och vi var hemma hos madde ett tag sen gick vi ut och cykla till okq8 och köpte en korv... Haha tro mig det var hur gott som helst! :) Orkade inte lägga in en dresscode idag men det är bara första dagen jag bloggar så jag hinner nog lägga in en eller många många fler någon annan dag. men nu ska jag titta på tv och antagligen somna till den men ni får sova så gott så hörs vi imorn. Puss

det kommer.

som ni ser har jag inte fixat någon design och det är inte jag som kommer göra det heller utan det är min hjälpare elinstenback.blogg.se som kommer att fixa & dona på min blogg för jag har verkligen ingen koll på hur man gör sånt men jag lär väl mig nog med tiden. ;)
men nu ska jag käka & fixa mig också kanske ni får en liten dresscode för kvällen.


new.

nu är det så att jag ska blogga på egen hand, jag var med på en annan logg & är väl fortfarande med på den men jag tänkte att det vore kul att skaffa en egen blogg som man kan skriva lite vad man vill och lägga ut vilka bilder man vill. så nu ska jag sse hur kul/tråkigt det är ocks¨å får vi se hur länge jag orkar hålla på. ;)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0