såklart.

och saknar den här hårfärgen gör man också... om man bara kunde byta lite när man ville.ollehedberg.

somsagt jag ska kolla på idol ikväll med madeleine och can't wait, haha nejdå så mycket längtar jag inte men däremot så längtar jag tills det är olles tur att få sjunga och kvala sig in. min lilla idol.


föresten är det någon som vet ett redigeringsprogram som man kan fixa bilder i som är gratis???


en ganska meningslös bild.

redhead

har ännu inte visat mitt "röda" hår, tror knappast att jag ens har berättat det för er att jag färgade röd/brun för kanske två veckor sedan. men det är så att jag har verkligen ingen bra bild men ska försöka fixa en bra. men så länge hade jag tänkt att ni kunde få några bilder som jag tog för någon vecka sedan bara för att ta....
snälla koncentrera er på håret, inte mitt ansikte tack! fastade verkligen inte på bilderna den dan.


INNANEFTER FÄRGNINGEN.

UPPSATT.


UTSLÄPPT I SOLLJUS, bilden visar tyvär inte exakt hur rött det är.
mycket rödare i verkligheten i solljus/dagsljus


vilka hemska bilder, haha! bättre bilder kommer.

döööööd

hej! jag är just nu helt död och orkar igentligen inte skriva detta inlägg men, I did it. jag har varit på fjällvandring idag och min kropp är helt förstörd... huvva aldrig mer.

ni som varit på de förut vet mycket väl vad jag snackar om. ;)


håller tummarna.

halloj!

tänkte bara säga att jag är med och tävlar om en one piece i babysenoritas blogg. så nu hoppas jag verkligen att jag vinner!! men heter man terese olofsson så har man inte så tur, men håller tummarna iaf och det hoppas jag att du som läser detta gör också. haha!
godnatt!dagen.

varit på äventyr med malin idag och vi var på stan en snabbis för att vi hade skolarbete att göra i stan, sedan åkte vi ner till lillänge och gick på dom olika butikerna dom har där och vi stod för övrigt vid elgigantens apple data och tog typ 100 bilder och gjorde massa roliga filmer som ni som är där kan ta er tid att titta på när ni besöker elgiganten i ösersund, haha!
min fina vän malin och jag i vintras.

RSS 2.0